Cégünk 25 év kis- és nagykereskedelmi tevékenység után 2018-ban kezdett bele a divat és techtáskák forgalmazásába. Kínálatunk tartalmaz saját importú és más gyártók által készített táskákat is.

Igyekszünk hatalmas választékot és jó minőséget képviselni az online és az offline piacon is.Több ezer darabos saját készlettel rendelkezünk és ezt egészíti ki partnereink még hatalmasabb raktára és választéka.Termékeink között megtalálhatóak a legújabb divat szerinti táskák és akár a minden napokban használt “munka” táskák, notebooktáskák, iskola táskák is.

Forgalmazott termékeink :
divat válltáska ,divat kézitáska, táska szettek, notebook táska, aktatáska, férfi táska, kozmetikai táska,pénztárca, utazó táska és bőrönd, gyermektáska, iskola táska, sporttáska, fotós és videós táska.


Egyedi kollekció

Kis darabszámú készlet

Válassz táskát nyugodtan kínálatunkból, minden termék kis darabszámban érkezik hozzánk, így szinte biztos lehetsz benne, hogy nem jön szembe az utcán Veled ugyanolyan,mint amit megvettél. Ha elfogyott, valószínű, hogy nem lesz megint belőle. Tehát ha megtetszett valamelyik, akkor ne habozz, mert lehet, hogy nem lesz újra.

Pénz visszafizetési garancia

100% bizalom

Biztosak vagyunk az általunk forgalmazott termékekben, annak minőségében. Biztosak vagyunk abban, hogy tetszeni fog a nálunk vásárolt táska. 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk 14 napig. Ha nem tetszik, vagy nem ilyenre gondoltál, csak küld vissza nekünk és visszafizetjük az árát.

Ingyenes kiszállítás

15.000 Ft. vásárlás felett

Reméljük, hogy még kényelmesebbé tudjuk tenni Neked a vásárlást az ingyenes kiszállítás szolgáltatásunkkal. Így nyugodtan vásárolhatsz nálunk és ha eléred a minimum értéket, nem terhel több költség! Minden 15.000.- forint feletti vásárlást ingyen küldünk ki.